• Telefon: +372 5145034, +372 5283561
  • Email: info@bestmoobel.ee
  • Lahtioleku aeg: E - R 09:00-17:00

TEHISKIVI TÖÖPINNAD

Meie tegevusvaldkonda kuulub ka tehiskivi töötlemine. See on ilma nähtavate ühendusteta tehnoloogiat kasutades praktiline, vastupidav loodussõbralik materjal, mida on praktiliselt võimatu eristada looduslikust kivist.

Tehiskivi – see on naturaalsed mineraalid, mis kuuluvad komposiitkivide koostisesse ja mida seob akrüül. Komposiitkivid on loodussõbralikud, kergesti puhastatavad ja hooldatavad, kergesti ja mugavalt töödeldavad. Materjal on vastupidav mehaanilisele survele ja temperatuurimõjudele, ultraviolettkiirgusele ning samuti mitmesuguste keemiliste elementide, bensiin, petrooleum, olmelahustid, kohvi, õli, jood jms suhtes. Ei erita mingeid lõhnu ega aineid.
Akrüülist tehiskivi on vettpidav, sobib suurepäraselt tänapäeva vannituppa, kööki, köögitöötasapinnaks ja valamulauaks. Kasutamisvõimalusi on lõputult, kuna materjalile saab anda meelepärast kuju ja erinevaid toone omavahel huvitavalt kombineerida. On võimalik valida ka lõppviimistluse astet – kas pind poleeritakse läikima või jäetakse matiks.

Materjalil on loodusliku marmori või graniidi välimus, kuid erinevalt kivist on ta käe all soe ja meeldiv katsuda. Tehiskivi oma töötlemisomaduste poolest ühendab endas omadusi, mille ühitamine muude materjalide puhul on välistatud. Paksus, kuju ja dekoor ei ole piiratud. Plaadi töötluses kasutatakse nii saagimist, puurimist, freesimist, lihvimist, painutamist kui poleerimist. Peale liimimist pind lihvitakse ja poleeritakse nii et ühenduskohta ei ole võimalik aimata. Liimimise ja kuumtöötlusega saab pinnale anda erinevaid kujusid. Servi ja kante saab töödelda ja viimistleda mitmel erineval moel, ümarast täisnurkseni.

Puhastamine ja hooldamine

Kõigi komposiitmaterjalide hooldamine on lihtne, kuna materjal on erinevalt naturaalkivist mittepoorne ja ei reageeri hapete ega teiste tugevate ainetega. Kõik plekid on eemaldatavad lihtsamate puhastusvahendite ja vee abil. Aeg-ajalt on soovitav on kasutada abrasiivset puhastusainet, mis taastab materjali siidist sära. Poleerimine taastab tööpinna algse ilme.

Meie kasutame Staron® poolt pakutavaid tehiskivi materjale.

Staron® tehiskivi tööpinnad on saadaval erinevates värvitoonides alates ühevärvilistest kuni kombineeritud struktuuriga mustriteni. Tutvumaks pakutavate materjaliga, palume pöörduda kindlasti meie poole täpsustava informatsiooni saamiseks.

TÄHELEPANU! Kuvarite eriomase seadistuse tõttu, võivad nähtavad värvid erineda tegelikest. Seetõttu soovitame lõpliku valiku tegemiseks tutvuda tootenäidistega meie juures. Ühevärvilised tooted nõuavad täpsemat lõppviimistlust ning rohkem hooldust säilitamaks esialgset väljanägemist!

SUPREME

Preemium klassi tööpind. Supreme kollektsioonil on juhuslikud, soonelised, voolujoonelised, loodusest endast inspireeritud mustrid ja ühtlased värvid.

SOLID

Staroni erk ning selge ühevärviline tööpind. Mustrite puudumine ja erksad värvid võimaldavad seda toodet igal pool kasutada.

SANDED

Sanded tööpind sisaldab tihedaid ning varieeruva tooniga värvilaastukesi, mis muudavad ruumi värvilisemaks. Värvitoonid on õrnad ning mahedad.

ASPEN

Aspen tekitab oma toon-tooni otsas värvilaastudega rikkaliku värvitunnetuse. Saab kasutada väga erinevatel viisidel, modernsetest disainidest kuni klassikaliseni.

PEBBLE

Pebble kujutab looduslike kivide võrratuid mustreid. Erinevate suurustega tükikesed teevad interjööri sügavamaks.

QUARRY

Quarry on loodusest inspireeritud tööpind, värvilaastud tekitavad ilusa ning värvilise õhkkonna.

METALLIC

Metallicus olevad sädelevad metallist tükikesed lisavad igasse ruumi luksuslikkust ja valgust.

TEMPEST

Staroni preemiumtööpind. Tempestil peegelduvad loodusliku kivi graatsilised mustrid ning selle värvitükikestelt peegelduv valgus muudab iga ruumi suuremaks.